Durban Poison: De legendarische cannabissoort met opmerkelijke nakomelingen

Durban Poison: De legendarische variëteit van cannabis met opmerkelijke nakomelingen

Cannabis wordt langdurig gebruikt in medische en creatieve toepassingen. In de meeste gevallen zijn er honderden verschillende soorten créées voor antwoorden op de behoeften van de consommateurs. De variëteit Durban Poison is een van de verschillende soorten, die een plus is aan vier décennies in de Afrikaanse Zuid-Afrika. Ze is beroemd vanwege haar doeltreffende therapieën en psychotrope kwaliteiten. In dit artikel lezen we allemaal over de geschiedenis van het Durban-gif en het découvrir is een appel van een van de meest uiteenlopende soorten cannabiscrèmes op deze dag. 

De geschiedenis van Durban Poison

Durban Poison is een variant van cannabispuur. Elle is een découverte voor de première van de stad Durban, in de Afrikaanse Zuid-Afrika, of een cultivering van het wilde leven. Ze blijft een sterke weerstand tegen insecten en kwalen bieden, wat een populaire variant is van de teelt van de jaren van de jaren.

Tijdens het debuut in 1970 begonnen de cannabispassies zich te ontwikkelen tot de ontdekkingsreiziger van de potentie van Durban Poison. Er wordt begonnen met het kweken van ambachtelijke manières voor het verkrijgen van verschillende cannabisvariëteiten, zowel sterk als resistent. Tijdens de uitzendperiode is de verscheidenheid aan inkomsten uit het buitenland te horen, zoals de Amérique du Nord en Europa.

De kenmerken van Durban Poison

Durban Poison is een variëteit van cannabis sativa puur, 100%. Het bevat een verhoogd THC-niveau (tétrahydrocannabinol), terwijl de belangrijkste cannabinoïde psychoactieve stof aanwezig is in de cannabis. De plant is erg rijk aan terpenen, wat de aromatische composities betreft die verantwoordelijk zijn voor de geur en het onderscheidende kenmerk van de variëteit.

De effecten van Durban Poison worden gecombineerd met energieke en creatieve creaties. De consommateurs denken dat dit de effecten zijn die de reflectie en de stimulatie van de verbeelding stimuleren. De verscheidenheid is een reputatie voor het vermogen om de pijn, de depressie en de angst te verzachten.

De variatie is een grote hoeveelheid en hoog, de grote feuilles van groene kleur, en het is de kleur van de stampers oranjerood. De burgers zijn compact en compact, en produceren een belangrijke hoeveelheid hars.

Les nakomelingen van Durban Poison

Durban Poison is een croisée met verschillende soorten cannabis voor het creëren van unieke en krachtige hybrides. Er zijn meer nakomelingen van de opmerkelijke dingen van Durban Poison.

1. Kersentaart

Cherry Pie is een dominante indica-hybride die wordt gecreëerd door Durban Poison en Granddaddy Purple. De variatie blijft een sucré-arôme en een goût de cerise et de terre gieten. De effecten zijn krachtig en ontspannend, wat ideaal is voor de stress en de angst.

2. Groene barst

Green Crack is een hybride met een dominante sativa-créé en croissant Durban Poison en Skunk #1. De variatie is nog steeds een van de meest stimulerende en stimulerende effecten, het is een populaire keuze voor de actieve activiteiten van consommateurs. De fleurs van de aroma’s van mangue en ananas.

3. Padvinderskoekjes

Girl Scout Cookies is een hybride met een dominante indica-créé in créé van Durban Poison, OG Kush en Cherry Pie. De variatie is celeb voor een veilige besparing en zijn onbetwistbare effecten voor ontspanning. Op de verkenningsfaciliteit met veel sableux en met de puissante couverture van sinaasappelstampers.

4. Citroenstinkdier

Lemon Skunk is een sativa-dominante hybride die de combinatie van Durban Poison en Skunk #1 bevat. De variatie in een geur en een frisse citroensap zorgt voor een euforisch en energiek effect. Er is een populaire keuze voor een verscheidenheid aan stimulerende en creatieve cannabis.

5. Oranje knop

Orange Bud is een hybride met een dominante sativa-créé van Skunk #1 en Durban Poison. De verscheidenheid blijft bestaan uit stimulerende en creatieve effecten. Er is een populaire keuze bij de creatieve en ceux-consommateurs die de depressie en de angst willen voelen.

Conclusie

Durban Poison is een legendarische cannabisvariëteit die meer dan vier decennia in Zuid-Afrika wordt gecreëerd. Het blijft een sterke weerstand tegen insecten en kwalen, maar het blijft hun medische en psychotrope eigendom. De variatie is een soort croisée met verschillende soorten varianten voor het creëren van unieke hybrides, zoals Cherry Pie, Green Crack, Girl Scout Cookies, Lemon Skunk en Orange Bud. Met zijn opmerkelijke afstammelingen is het niet zo dat Durban Poison wordt beschouwd als een van de meest uiteenlopende soorten cannabiscrèmes gedurende de dag.