Het overzicht van Zoloft (Sertraline)

De Zoloft, die met de naam van Sertraline te maken heeft, is een medicijn voor depressie, angst, dwangmatige obsessieve problemen (TOC) en posttraumatische stressproblemen (TSPT). Voor alle medicijnen is het belangrijk om de voordelen en de risico’s van het gebruik ervan te begrijpen.

Wat is de functie van Zoloft en het commentaar?

De Zoloft is een selectieve remming van de herovering van sérotonine (ISRS). De serotonine is een neurotransmitter die een belangrijke rol speelt bij de regeling van de humor, het humeur en de eetlust. De ISRS als de Zoloft verhoogt het sérotonineniveau op het hart en kan de zenuwen van de cellen heroveren. Het kan het humeur stabiliseren en de symptomen van angst en depressie verminderen.

De voordelen van Zoloft

Le Zoloft kan zeer nuttig zijn voor de symptomen van depressie en angst. Het kan zeer effectief zijn voor TOC en TSPT. De studies op de berg die Zoloft zijn, zijn effectief voor verraderlijke problemen.

Le Zoloft kan helpen de symptomen van de depressie te verminderen, te vertellen dat de tristesse, de manque d’energie, het risico op angst voor activiteiten en zelfmoordneigingen bestaat. Het kan de angstsymptomen verminderen, maar ook paniekcrises, spierspanningen, buitensporige onzekerheid en fobieën.

Le Zoloft kan helpen om de TOC te behandelen en obsessieve gedachten en dwangmatige gedragingen te verminderen. Het kan een hulpmiddel zijn bij het behandelen van de TSPT en het verminderen van de symptomen van hyperwaakzaamheid, van flashbacks en van cauchemars.

De risico’s van Zoloft

Als medicijn biedt de Zoloft een risicovol potentieel. De gevolgen van de secundaire gevolgen van Zoloft zijn de slaperigheid, de seksuele problemen, de misselijkheid, de problemen van de sommeil en de maux de tête. Deze gevolgen zijn meestal tijdelijk en afwijkend van de eux-memes tijdens de periode dat ze blijven duren.

In zeldzame gevallen kan de Zoloft de gevolgen van secundaire graven veroorzaken, stuiptrekkingen, suïcidaire gedachten, humoristische veranderingen, opwinding, verwarring, een visioen, pijn in de borstkas, een toename van de arteriële spanning en des saignements inhabituels.

Het is belangrijk om met uw arts te praten als u last heeft van secundaire graven. Het is echter belangrijk dat u de Zoloft zonder hulp van een arts bruusk gebruikt, terwijl de auto de symptomen van ernstige misselijkheid, duizeligheid en opwinding kan veroorzaken.

Commentaar prendre le Zoloft

Le Zoloft moet de instructies voor uw arts gebruiken. Het is algemeen een prijs voor de dag, met of zonder voeding. Het is belangrijk dat de dosis volledig wordt voorgeschreven door de arts en het sauteren van de doses.

Sommige mensen kunnen profiteren van het feit dat Zoloft begint te werken, het is belangrijk om te volharden en hun eigenschappen te laten horen die door de arts worden voorgeschreven.

Conclusie

Le Zoloft kan een eigenschap hebben die effectief is voor depressie, angst, TOC en TSPT. Het is belangrijk om de voordelen en de risico’s van gebruik en de bijbehorende instructies voor de geneeskunde te begrijpen. Secundaire effecten zijn over het algemeen tijdelijk en afwijkend van de eux-memes, maar het is belangrijk om met de arts te praten als het gaat om secundaire effecten op graven. Het bruuske besluit van Zoloft is een feit zonder dat u een arts hoeft te raadplegen.