Super Lemon Haze: De ultieme soort voor cannabisliefhebbers

Super Lemon Haze: Het ultieme genot voor cannabisliefhebbers 

Cannabis is een plant die een souvenir wordt gebruikt voor medische en functionele doeleinden. De variëteiten van cannabis, appels, hebben verschillende effecten op het corps en de geest. Tijdens onze gesprekken met Super Lemon Haze is een van de mening toegedaan als een van de beste mensen voor cannabisamateurs.

Herkomst van Super Lemon Haze 

Super Lemon Haze is een hybride cannabis die het resultaat oplevert tussen Lemon Skunk en Super Silver Haze. La souche is een créée van Green House Seeds, een onderneming op het gebied van granen in het buitenland. Super Lemon Haze is een verslag van de hoogste prijs en vermeldt de première van de High Times Cannabis Cup van 2008 en 2009.

Beschrijving van de souche

Super Lemon Haze wordt zeer gewaardeerd door het intense citroenaroma en de goede citroenfrais. De plant lijkt op de cellen van Super Silver Haze, met groen groene en witte trichomen en briljante planten. De THC-waarde van Super Lemon Haze varieert van 18% tot 25%, wat zeer krachtig is.

Effecten van Super Lemon Haze

Super Lemon Haze is een product dat de effecten sterk doet toenemen en een zeer intense smaak kan bieden voor de debutanten. De effecten van de souche kunnen tussen twee en drie uur duren. De fysieke effecten zijn niet zo goed, maar de mentale effecten zijn zeer uitgesproken. Super Lemon Haze is een soort gevoel van vreugde en euforie, terwijl creatieve en inspirerende ideeën ontstaan.

Gebruikstherapie

Super Lemon Haze wordt optimaal gebruikt in de medische wereld. De souche is effectief bij angst, depressie en stress. Het kan de pijn en ontsteking verminderen. De personen die problemen hebben met de voedingsopmerken, kunnen een gevoel van ziel met iets verdrijven.

Cultuur van Super Lemon Haze

Super Lemon Haze is een plant die binnen of buiten kan worden onderdrukt. Als u de voorkeur geeft aan een klimaat dat hoger is, en een temperatuur van 21 tot 26 graden Celsius is ideaal voor een croissant. Het kan zijn dat de opbrengsten hoger zijn, notatie in het interieur.

Conclusie

Super Lemon Haze is een zeer gewaardeerde cannabissoort voor de smaak en smaak van citroen, waardoor het een mentaal krachtig effect heeft. De souche wordt gebruikt door de medische wereld voor angst, depressie en stress. Super Lemon Haze is ideaal voor cannabisliefhebbers die krachtig, krachtig en duurzaam zijn. Als je een debutant bent of meer effecten hebt, kan je voorkeur verdienen om een ander te zien. Enfin, het is belangrijk dat de cannabisconsumptie tussen de verschillende betaalwijzen gebeurt en dat het belangrijk is dat hij zich over de lokale autoriteiten uitspreekt over de wetgeving en de wet om te volgen.